זכיינות

זכיינות

זכיינות היא שיטה ניהולית, שיווקית ועסקית שבה רשת מעניקה לזכיין זכות לשימוש בסימני המסחר שלה, במוצריה, בשירותיה, בניסיון הרב ובמוניטין אותו צברה.
יתרונה הגדול של הזכיינות הוא פתיחת עסק חדש במהירות ועל פי שיטות שהוכיחו עצמן בעולם העסקים. הזכיין מקבל נוסחה להצלחה עסקית והפחתת סיכונים בניגוד למצב בו עליו לבנות עסק שאיננו מוכר ללקוחות לנוכח תחרות קשה ולספוג עלויות כספיות רבות עקב חוסר ניסיון וטעויות.

למה כדאי להיות זכיין של "חומוס נרי"?

אחד מערכי הליבה בחזון של רשת חומוס נרי הוא להיות הרשת הרווחית ביותר לזכייניה. לכן ברשת חומוס נרי נבנה מודל זכייני שיביא רווח וערך מקסימאלי לזכיין – החל מהקמת הסניף בעלות מינימלית, מחירים תחרותיים ונמוכים מאוד מהספקים תוך שמירה על איכות חומרי הגלם, ייעוץ עסקי שניתן ע"י הרשת לכל אורך תקופת הזכיינות, תפריט מגוון הפונה לקהל נרחב החל מאוהבי בשר ועד לטבעונים, עץ מוצר יעיל ותמחור מנות רווחי, סניפים במיקום פריים לוקיישן, וקונספט שמתאים מאוד למתחמי קניות, אזורי בילוי, הייטק ומשרדים. בסניפים של חומוס נרי הלקוח מקבל שרות מהדלפק, מה שאומר שלאחר שהלקוח משלם בקופה הוא מרכיב את המנה שלו מול הצוות בדלפק. למה זה טוב? כך הזכיין חוסך בעלויות של עובדי מלצרות ומטבח.

גודל המסעדות של חומוס נרי הינו בין 60-90 מ"ר בממוצע דבר שמוזיל את עלויות הארנונה, שכירות וחשבונות נוספים בשונה ממסעדות גדולות שיושבות על שטחים גדולים יותר דבר שמייקר את ההוצאות ומקטין הרווחיות בהתאם. חומוס נרי הוא עסק קל נוח ופשוט לתפעול, התפריט נבנה במחשבה להקל על הזכיין ברכישת חומרי הגלם, סביבת העבודה דינאמית וצעירה וכך גם קהל הלקוחות, עלויות המזון אינן גבוהות 25%-30% בממוצע ותפעול העסק איננו מורכב ומסורבל ביחס למסעדות מזון מהיר אחרות. מעבר לכך הרשת מספקת לזכיין ליווי צמוד לאורך כל תקופת ההקמה, הכשרה מקצועית כוללת באחד מסניפי הרשת, סיוע בעובדים, ייעוץ עסקי למשך תקופת הזכיינות, יעוץ קולינארי, יעוץ שיווקי, גרפיקה ומדיה למשך כל תקופת הזכיינות, אתר אינטרנט של הרשת וכל אמצעי פרסום שהרשת מספקת.

שירות הזכיינים לרשת – איך זה עובד?
שיטת העבודה בחומוס נרי ייחודית, הזכיין מקבל ישירות מהמטבח המרכזי של הרשת מידיי יום את חומרי הגלם עד לסניף.
בחומוס נרי פיתחו שיטת עבודה בה הזכיין לא צריך להתמודד עם עיבוד הבשרים והכנת הרטבים, הזכיין מקבל יום יום טרי את מוצר הצריכה כשהוא שקול וארוז לפי המידה הנדרשת עד לפתח הסניף. היתרון בשיטה זו היא הקטנת הפחת בחומרי הגלם היקרים, צמצום רכישות מספקים שונים והניירת הנלווית עניין אשר דורש פיקוח מידי יום, והחשוב מכל הזכיין יוכל להתמקד בשירות ללקוח וניהול שוטף. בנוסף ע"י שיטת עבודה זו הזכיין שומר כי איכותם טעמם ומשקלם של המנות יהיו אחידים וישמרו לאורך זמן.

איך מתחילים?
תחילה יש לחתום על הסכם זיכיון. עלות הזיכיון הינה חד פעמית ועומדת על 50,000 ₪ לא כולל מע"מ.
מיום החתימה על הסכם הזיכיון יש 4 חודשים בהם הזכיין והרשת ביחד מאתרים מיקום לסניף המבוקש. הסכם הזיכיון מותנה בכך שיימצא מיקום
עבור פתיחת הסניף – במידה ולא נמצא מיקום לסניף בתקופת הזמן לזכיין קיימת אופציה לצאת מהחוזה ללא שום התחייבות וללא שום עלות.

בלעדיות איזורית
לזכיין ניתנת בלעדיות אזורית על פי הגדרת שטח טריטוריאלי בהסכם הזכיינות.
בצורה זו הזכיין יכול להתפתח ולגדול עסקית באזור המוגדר שלו.

בחירת מיקום
אחד הדברים החשובים ביותר בפתיחת עסק הוא בחירת מיקומו.
ברשת חומוס נרי עובדים רק עם מיקומי פריים לוקיישן שיתנו לזכיין חשיפה מקסימאלית ומחזורים גבוהים.
בחומוס נרי עובדים בשיתוף פעולה עם מרכזים מסחריים ואנשי שיווק נדל"ן מהטובים בארץ ולכן כל זכיין של הרשת יכול ליהנות ממיקומים מרכזיים שמוצעים לרשתות בלבד. הצוות של חומוס נרי מנהל עבורך את המשא ומתן מול בעלי הנכס ומספק לך יעוץ והכוונה בכל התחומים המשפטיים והעסקיים.

הקמת סניף
עלות הקמה כ- 100,000 ש"ח בממוצע (תלוי במצב הנכס).
שיפוץ וציוד- ניתן להביא קבלנים של הרשת והזכיין יכול להביא גם קבלנים מטעמו. הרשת מלווה את הזכיין ברכישת הציוד והריהוט לעסק והזכיין
יכול לבחור ממי ומאיפה לקנות את הציוד הנדרש. חומוס נרי הוקם בנראות אחידה כך שצבעי המקום והלוגו יהיו תואמים, מקררי התצוגה, תאורה מחמיאה וכן מדי העובדים המשדרים אחידות ונראות המושכים את קהל הלקוחות.

הדרכת הזכיין
הזכיין איננו צריך להגיע עם ידע בתחום, בחומוס נרי השקיעו מאמצים רבים לבנות את הקונספט בצורה האיכותית והפשוטה ביותר לתפעול.
הזכיין עובר מסלול הכשרה של כחודש באחד מסניפי הרשת במהלכו הוא יתנסה בכל אחת מהעמדות ומהתפקידים על מנת להכיר את שיטות
העבודה בצורה מיטבית. הרשת מלווה את הזכיין ועובדיו הן בנושא שירות הלקוחות והן בעבודות המטבח. ושוב הזכיין ועובדיו לא חייבים להגיע
עם ניסיון קודם, מדובר בתפריט פשוט ללמידה ובמבנה עבודה קטן וקל להבנה.

פרסום ושיווק
במסגרת הזיכיון הזכיין מקבל פרסום ושיווק עבור הסניף שלו בפרט ונהנה גם מהשיווק והפרסום של הרשת. אחת המטרות שלנו הינה להגיע
לחשיפה מקסימאלית וגדולה ככל האפשר לסניף. אנו משיגים זאת ע"י פרסום במדיות החזקות והדומיננטיות באזור שלך מפרסמים עיתונות,
אינטרנט, שלטי חוצות, רדיו ועוד. הזכיין גם נהנה ממשרד יחסי ציבור של הרשת מקידום בגוגל הפעלת דף עסקי בפייסבוק ע"י הרשת ומפעילות
שיווקית ופרסומית במדיות הגדולות

אתר אינטרנט וניהול
הזכיין ברשת חומוס נרי נהנה מאתר אינטרנט ומניהולו השוטף. באתר מופיעים מוצרי החברה, הסניפים, מערך משלוחים להזמנה אינטרנטית
עם מערכת סליקת אשראי שמעבירה התשלום ישירות לסניף הזכיין, כתבות עיתונות ועוד. האתר מקודם ברשת וכך גם מספר הטלפון הארצי
. * של הרשת 1700

ביקורת ושמירה על איכות
ברשת חומוס נרי שמירה על האיכות של המוצר, האיכות של השירות והאווירה הכללית חשובה ביותר ולכן ברשת מבצעים באופן קבוע ריענון נהלי
רשת על מנת לשמור על איכות גבוהה ותקינה של המנות ועל מנת לשמור על המותג וכפועל יוצא מזה גם על טיב העסק של הזכיין ורמת הצלחתו.
במסגרת הזכיינות ברשת חומוס נרי אנו מלווים את הזכיין לכל אורך כל הדרך החל מהקמת הסניף ובניהולו השוטף, לכל פנייה יש מענה והזכיין
מקבל תמיכה והכוונה מלאה לכל צרכיו. ברשת חומוס נרי מתמקדים במקצועיות התפתחות ורווחיות הזכיין.
אצלנו במשפחת חומוס נרי שמחים לקבל אנשים טובים בעלי מוטיבציה ורצון להצליח יחד ולבנות הצלחה כלכלית ואישית לכל זכיין.